Måttbeställda tavelram


Måttbeställda ramar gjorda för hand

 
 

I vår rambutik hittar du alldeles säkert rätt ramlist för din bild – individuellt tillverkad och handgjord! Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av smala, breda, moderna eller också klassiska ramar, allt från skuggfogsramar till praktfulla lister i barockstil, som vi tillverkar efter måtten på din bild. Alla tavelramar utmärker sig genom tidlös design och lång livslängd.

Att välja inramning är ett mycket individuellt beslut. Rätt ramlist ger bilden en avslutning och iscensätter den. Alla ramar utmärker sig genom tidlös design, stabilitet och lång livslängd. Våra ramar skruvas inte ihop utan skärs till, limmas och sammanfogas med klämmor för hand.

Du kan beställa bildramar tillsammans med ditt anpassade konstverk. Välj först bilden och bestäm storleken. Sedan kan du rama in ditt konstverk i vår inramningsstudio.

Hitta den perfekta bildramen
 

Hitta den perfekta bildramen

 

Bårramar - populära väggdekorationer

En spännram är en träram som används av konstnärer för att montera sina dukar. Användningen av spännstänger har blivit alltmer framträdande för väggdekorationer som t.ex. canvasutskrifter eller oljemålningar. För att undvika skevhet tillverkas våra bårstänger av väl torkat nordiskt furuträ. Vi sträcker ut duken professionellt för hand för att se till att den inte hänger ihop med tiden. Ditt konstverk kommer att anlända redo att hängas upp.

Moderna ramar - snyggt utseende och enkel design

Klassiska, tidlösa och eleganta - moderna bildramar imponerar med sitt snygga utseende och sin enkla design. Våra moderna fotoramar är högkvalitativa ramar med det bästa förhållandet mellan pris och prestanda. Den tydliga formen riktar fokus mot motivet och understryker dess effekt på betraktaren. Våra moderna fotoramar finns i ett brett utbud av färger, från diskret vitt eller svart till dramatiska, röda, gröna, silverfärgade med mera. Ditt inramade konstverk kommer att anlända redo att hängas upp.

Flytande ramar - den L-formade profilen

Floater-ramar har en L-formad profil. Tack vare en liten lucka mellan ramen och konstverkets kanter ser bilden ut att sväva inuti ramen. På så sätt framhävs dukens yta på bästa möjliga sätt och ger den en unik närvaro. En modern ram för dina konstverk som är både elegant och diskret. Alla våra flytande ramar är redo att hängas upp på väggen.

Klassiska ramar - antika accenter & rika ytbehandlingar

Klassiska ramar liknar barockramar som är dekorerade med pärlband eller andra ornament, men deras utseende är mindre överdådigt på grund av de tunnare profilerna. Våra klassiska träramar ger konstverken värme, förfining och en känsla av tidlöshet och passar bra i både traditionella och moderna utrymmen. Våra klassiska ramar finns i olika färger och levereras färdiga att hängas upp.

Barockramar - blickfångare i rummet

Barockramar är överdådiga och rikt dekorerade bildramar som fungerar som ett blickfång i rummet. Dessa utsmyckade ramar kännetecknas av ett överflöd av detaljer, dramatik och storslagenhet. Barockramarnas överdådiga detaljer och expansiva former har hittat sin väg in i både klassiska och moderna livsstilar. Våra barockramar finns i flera olika kombinationer av ytbehandlingar och i olika färger och levereras färdiga att hängas upp.


 
arrow