Handmålade reproduktioner


Handmålade oljemålningar på duk i hög kvalitet

 
 

Med handmålade reproduktioner av tavlor har vi sedan 2001 satt kvalitetsmått inom uppdragsmåleri. För våra tavlor används uteslutande äkta oljefärger med konstnärspigment och högvärdiga målardukar av bomull. Alla tavlor målas för hand penseldrag för penseldrag, uteslutande av professionella konstnärer med många års erfarenhet. Vi tillverkar också gärna tavlor efter dina foton.

Alla våra handmålade reproduktioner av tavlor utförs uteslutande av utmärkta uppdragsmålare som behärskar konsten att stryka på färgen och måla som de gamla mästarna. Varje oljemålning får torka i minst en vecka innan den skickas iväg. Den kontrolleras personligen och professionellt två gånger med avseende på motiv- och färgåtergivning inom ramen för vårt kvalitetsledningssystem. Alla våra oljemålningar målas för hand på traditionellt sätt i skikt på skikt. Självklart använder vi inga mallar eller andra tekniska förfaranden för att framställa våra tavlor. Varje reproduktion av en tavla är ett verkligt originalföremål av förträfflig kvalitet.

 

Exempel på våra handmålade oljemålningar på duk

 

Reproduktion av tavlan av Vincent van Gogh

Reproduktion av tavlan med titeln ”Vetefält med cypresser” av Vincent van Gogh. Vetefält med cypresser är en oljemålning av den nederländske konstnären Vincent van Gogh som finns i tre utförande. Den första versionen är från juni 1889 och ingår sedan 1993 i Metropolitan Museum of Arts samlingar i New York. Den andra versionen färdigställdes i september 1889 och tillhör sedan 1923 National Gallery i London.

Reproduktion av tavlan av Rafael

Reproduktion av tavlan ”Skolan i Aten” av Rafael från Urbino. Fresken skapades 1510 på uppdrag av påven Julius II och anses som central bildframställning av renässansens idéer. Den avbildar en församling av de stora tänkarna från antiken till renässansen. Fresken befinner sig i rummet ”Stanza della Segnatura” i Vatikanpalatset i Rom.

Reproduktion av tavlan av William Turner

Reproduktion av tavlan av William Turner, ett av de mest betydande banbrytande verken i det moderna måleriets historia. Originalet dateras till 1842, har formatet 91 x 61 cm och finns idag att se på Museum of Art i Toledo. Utmaningen ligger inte nödvändigtvis i återgivningen av komplicerade detaljer utan snarare i en uttrycksfull återgivning av ljus, skugga, eld och vatten.

Reproduktion av tavlan av Edouard Manet

Reproduktion av tavlan med titeln ”Stilleben med lax” av Edouard Manet. Verket har formatet 74 x 83 cm och målades under åren 1866 till 1869. Det ägs idag av Electra Havemeyer Webb Fund i Vermont. Edouard Manet tillmätte stor betydelse åt stillebenet, som han betraktade som målarens prövosten. Om och om igen ägnade han sig åt den här genren och skapade ambitiösa målningar.


 
arrow