Canvastavlor från konstbilder.se


Våra Canvastavlor – kvalitet utan kompromisser

 
 

Lägger du stor vikt vid en stilfull och hemtrevlig atmosfär inom dina egna fyra väggar? I så fall ska du passa på att sätta rätt accenter med högvärdiga bilder på duk från konstbilder.se! När du köper ett canvastavlor i vår nätbutik, finns det knappast några gränser för din fantasi och din kreativitet. Våra konsttryck kan beställas på olika målardukar, och de tillverkas helt enligt personliga önskemål vad avser format och individuell inramning.

✓ Modern tryckteknik
✓ Med eller utan ram
✓ Högvärdiga tryckmaterial
✓ Centimeterexakt format
✓ Beprövad kvalitet sedan 2001

För våra konsttryck på duk använder vi bara högvärdiga målardukar av bomull med grov gräng. Dessa uppfyller högsta krav när det gäller färgschattering, djupskärpa, kontrast och teckning.

 

De bästa canvas för dina bilder

 

Konsttryck på Canvas UV matt 310g

Den här matta bomullsduken når ett stort tryckbart valörområde med mättade djup, ett fint karakteristiskt linje- och färgspel och briljanta färger. Tack vare vävnadsstrukturen med sina naturliga ojämnheter möjliggör det här högvärdiga tryckmediet reproduktioner med hög autenticitet.

Konsttryck på Canvas Rustic Texture 395g

Canvasväven Rustic Texture 395 gram är en tung vävnad av 100 procent bomull med ensidig beläggning och en grovstrukturerad yta för konsttryck med autentisk optik och haptik. Eftersom vävnadens struktur bibehålls och är synlig även efter tryckningen, lämpar sig målarduken särskilt bra för alla reproduktioner av tavlor och fotografier samt för exklusiva grafiska konstbilder. På grund av de naturliga beståndsdelarna (100 procent bomull) kan mediets ytbeskaffenhet variera en aning.

Konsttryck på Canvas Bright White 340g

Den här matta, högvita polycottonduken består av en blandväv av bomulls- och polyesterfibrer. Målarduken har en medelfin struktur och övertygar med en hög briljans i färgerna, en perfekt bläckupptagning, en lång livslängd och okänsliga egenskaper. Den här målarduken lämpar sig särskilt bra för representativa bildtryck med stora färgområden och fina teckningar. Den uppfyller helt och fullt alla krav i Oeko-Tex®-standarden.

Konsttryck på Canvas Venezia Satin 350g

Den här högvärdiga canvasduken är en sidenglänsande canvasväv med ensidig beläggning och utmärker sig genom en yta med en tätt vävd struktur. Vävnadens struktur bibehålls och är väl synlig även efter tryckningen. Den dyrbara beläggningen förstärker färgåtergivningens optiska djup och hjälper ögat att skilja mellan mörka och svarta nyanser. Därför är den här målarduken särskilt lämplig för reproduktioner av de gamla mästarna, fotomotiv, exklusiv konstgrafik och alla klärobskyrmåleriets klassiker.


 
arrow