Posters & affischer från Konstbilder.se


Skräddarsydda posters & affischer för dina väggar

 
 

Våra posters är lika individuella som våra kunder. Välj ditt önskade motiv bland mer än en miljon bilder av mästerverken inom måleri och fotografi, och ta fram ditt poster helt efter dina egna önskemål och föreställningar. Alla posters i vår nätbutik kan beställas i fritt valbara format på olika premiumpapper med eller utan passepartout.

✓ Med eller utan passepartout
✓ Högvärdiga premiumpapper
✓ Centimeterexakt format
✓ Beprövad kvalitet sedan 2001
✓ Enastående briljans i färgerna

Tack vare användningen av modern tryckteknik och högsta tillverkningskvalitet behåller våra posters största möjliga autenticitet med briljanta färger, ett fint karakteristiskt linje- och färgspel och mättade djup även efter många år. Inget bleknande eller gulnande trots inramning utan glas. Du kan beställa våra högvärdiga posters i fritt valbara format, med eller utan passepartout på fyra högvärdiga premiumpapper från Hahnemühle.

 

Våra premiumpapper i konsttryckkvalitet

 

HP Everyday Semiglossy 235g

Den här satinerade fotokartongen har ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet och ger en bra tryckkvalitet till förmånliga priser. Den fascinerar inte bara med sin silkeslena glans utan även med ett utomordentligt brett färgspektrum. Därför lämpar sig fotokartongen särskilt bra för sådana motiv där färgen och grafiken dominerar.

Hahnemmühle Torchon 285g

Det här matta, naturvita handgjorda akvarellpappret från Hahnemühle har en något strukturerad yta och ger levande färger på en matt, texturerad yta. Tack vare det särskilda skiktet som tar upp färgerna och ytterligare betonar papprets naturliga karaktär, når akvarellkartongen en hög färgintensitet och en exakt skärpa. Det här tryckmediet av mycket hög kvalitet har en tjocklek på 144 mikrometer och en vikt på 285 gram/kvm, vilket gör det särskilt lämpligt för akvareller, teckningar och pasteller.

Hahnemühle William Turner 190g

Det äkta handgjorda pappret från Hahnemühle med sin matta akvarellstruktur motsvarar optiskt och haptiskt ett handgjort konstnärspapper och utmärker sig genom en starkt strukturerad yta och en naturvit färgton. Det här tunga tryckmediet har en struktur som liknar målardukens. Därför lämpar det sig särskilt bra för reproduktioner av traditionella konstverk.

Photo Rag Hahnemühle 320g

Det naturvita pappret Photo Rag Perl 320 gram från Hahnemühle består av 100 procent bomull, är fritt från optiska vitmedel och möjliggör fina tryck med konstnärlig fulländning. Den förstklassiga beläggningen av ytan ger en pärlglans som är ensam i sitt slag och får minsta detaljer att framträda tydligt. Bomullspappret har en unik haptik och lämpar sig särskilt bra för fotomotiv och konstreproduktioner med varma färgtoner och gråa nyanser.


 
arrow